boso medicus family 4

Merilnik krvnega tlaka za pare in družine.
V ta model so vključeni: štirje ločeni pomnilniki za 60 meritev, ki omogočajo vsej družini optimalen nadzor krvnega tlaka.
Aparata boso medicus vital ne prepozna samo posameznih primerov motenj srčnega ritma, temveč tudi njihovo pogostost.  

Proizvod Description

Naprava je opremljena z univerzalno manšeto obsega 22−42 cm. Kot je običajno pri nadlaktnih merilnikih boso, se meritev izvaja inteligentno in brez ponovnega polnjenja manšete. To je še posebej uporabno, saj omogoča različnim uporabnikom hitro in nemoteno meritev krvnega tlaka.

Preprečite srčni infarkt in možgansko kap: boso prepozna aritmijo.

Že več kot 10 let so skoraj vsi aparati boso opremljeni s pomembno funkcijo – hitro in enostavno prepoznati motnje srčnega ritma (kot npr. aritmijo, atrijsko fibrilacijo ipd.). Ta funkcija je zelo pomembna, saj je lahko povišano tveganje za srčni infarkt ali možgansko kap prisotno tudi pri dobrih izmerjenih vrednostih krvnega tlaka.  

Dodatna prednost aparata boso medicus vital je, da ne prepozna samo posameznih primerov motenj srčnega ritma, temveč tudi njihovo pogostost. Redno merjenje krvnega tlaka s tem aparatom torej omogoči vpogled v pogostost motenj srčnega ritma, na ta način pa enostavno pridobite dodatne informacije, ki so lahko odločilnega pomena za vaše zdravje.